Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Nextframe Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii complete de Web Design
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa .nextFrame va ofera solutii care va vor ajuta sa beneficiati din plin de prezenta online, indiferent unde v-ati afla.

Care este principalul scop al unei pagini web?

Fiecare companie are anumite obiective in ceea ce priveste crearea unei identitati virtuale, ca si clientii sai care au la randul lor nevoi specifice. Principalul scop al unei pagini web este sa combine aceste doua perspective. .nextFrame analizeaza atent perspectivele companiei si ale clientilor dumneavoastra inainte de a va oferi solutia potrivita.

Care este in general procesul de creare a unei pagini web?

Planificarea

consultanta web design, site-uri web

Intai stabilim ce obiective sunt urmarite de compania dumneavoastra prin realizarea paginii web. Aflam care obiective sunt mai importante si trebuiesc indeplinite pentru a determina cum sa facem ca pagina web sa aibe un succes considerabil. In etapa de planificare solutionam echilibrarea bugetului dumneavoastra cu cerintele respective, si cu ajutorul acestor informatii va vom prezenta o oferta in care vom evidentia obiectivele paginii, costul si timpul necesar realizarii.

Realizarea

Dupa acceptarea ofertei noastre, vom realiza o schita a paginii, pentru a va arata conceptul nostru asupra designului paginii dumneavoastra. Va vom tine la curent pe parcurs cu progresul realizarii sectiunilor terminate sau care se afla in lucru. Imediat ce pagina va fi terminata si aprobata, va fi postata pe Internet la adresa dorita.

Mentenanta

Cand un client doreste sa-si modifice pagina ii punem la dispozitie 2 solutii. Daca este vorba doar de modificari aduse textului sau imaginilor din cadrul paginii, atunci se vor putea efectua foarte usor prin aplicatia software de management al continutului realizata de noi. Daca pagina dumneavoastra necesita modificari aduse structurii sau designului, atunci echipa .nextFrame va fi la dispozitia dumneavoastra si va va ajuta, oferindu-va solutiile cele mai bune.
Din Gura in Gura